пятница, 4 ноября 2011 г.

კულინარია

შოკმანჟე (დესერტი)

(shokmanje - deserti)

მასალა:

3 კვერცხი
0,5 ჭ შაქარი
50 გ. შოკოლადი
100 გ/ კარაქი
1,5 ს.კ კაკაო
1 ს.კ კონიაკი

მომზადება:

გააცალკევეთ კვერცხის გული ცილასაგან.კვერცხის გულისაგან გააკეთეთ გოგლიმოგლი ,ცალკე ათქვიფეთ ცილა.
შოკოლადი გაადნეთ ორთქლზე კარაქთან და კაკაოსთან ერთად.გააციეთ.შეურიეთ გოგლიმოგლი.დაამატეთ კონიაკი.შემდეგ შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხის ცილა.ჩაალაგეთ ფორმებში.შეგიძლიათ მოაყაროთ ნიგოზი ან თხილი,
შედგით მაცივარში.

Комментариев нет:

Отправить комментарий